Sisterhood of Blood

 

The Sisterhood of Blood, av Kirk Slater, er en bok jeg støttet på Kickstarter. Jeg fikk den i posten denne uken og leste hele boken i går kveld. Den er ikke så lang, bare 130 sider, men Slater klarte å få mye historie inn på de få sidene.

Boken består av 12 små fortellinger, hver av dem fokuserer på en vampyrkvinne som levde i London på 1800-tallet. Disse historiene gir korte, men ofte pivotale, glimt av livene deres. De er satt i forskjellige årstall og de hopper frem og tilbake i tid. Men etter hvert som man leser så legger man merke til at de henger sammen og skaper et større bilde av hvordan vampyrsamfunnet til disse damene fungerer.

Jeg likte denne. Historiene var godt skrevet og alle var interessante. Hver historie er også akkompagnert av en stilig illustrasjon av vampyrdamen, formet som blodige spillkort. Før det ble bok, så var jo Sisterhood of Blood en illustrert kortstokk som Kirk Slater lagde.

Minuset er at jeg sitter igjen og vil egentlig vite mer. Det er noen løse tråder som jeg hadde veldig lyst til å følge. Eksempelvis hva som skjer videre med hun som dro til Australia, eller hva følgene blir av den ganske så brutale uenigheten mellom to av vampyrene. Heldigvis står det vol 1 på boken, så det kan hende at forfatteren har planer om en oppfølger etter hvert.

Jeg er litt usikker på hvor man kan få kjøpt denne. Da jeg søkte etter omslagsbilde når jeg skulle legge boken inn i databasen min, så var den ikke så lett å finne. Ingen av de store bokhandlerne på nett så ut til å ha den. Men hvis du kommer over den og liker gode vampyrhistorier (altså ikke tullete glitrevampyrer men mer skumle og litt mer i retning Dracula-vampyrer) så anbefaler jeg at du gir denne et forsøk.

#bok #bokanmeldelse #vampyr #kirkslater #sisterhoodofblood

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits