Date Night on Union Station 

Date Night on Union Station var en bok jeg plukket opp for en tid tilbake da den var gratis på kindle. Må innrømme at jeg ikke hadde noen særlig forventninger til den. Ble fortalt at det var en sci-fi komedie om dating. Ikke noe som fenget meg akkurat, men jeg kom plutselig over den i dag når jeg lette etter noe å lese. Tenkte at jeg skulle gi den et forsøk.

Ble ganske positivt overrasket.

Den ga meg en liten følelse av å komme tilbake til Deep Space Nine igjen, selv om boken ikke er tilknyttet Star Trek-universet.

Den handler om Kelly, som er konsul/ambassadør for menneskene på Union Station. Det er en romstasjon drevet av kunstig intelligens og hvor vesener fra hundrevis, kanskje tusenvis, av planeter stikker innom. Både moren og sekretæren til Kelly maser om at hun må finne seg en mann, så hun melder seg på en datingservice som styres av kunstig intelligens.

Det blir noen interessant dater gjennom boken for å si det mildt.

Historien er veldig velskrevet og skaper et interessant univers med masse interessante skapninger. Den største utfordringen er kanskje å finne kjærligheten, men det er nok av andre problemer som må overkommes i tillegg. Skal ikke gå så mye inn på dem, vil jo ikke røpe noe.

Historien har en fin og lun humor. Det er ett eller annet med kultursjokk og utfordringer mellom forskjellige kulturer som bare er skikkelig morsomt. Dette er ikke en bok du sitter og gapskratter til, men jeg tok meg i å humre muntert ganske ofte. E. M. Foner skriver veldig vittig.

Ikke vær bekymret over at dette er Date Night. Det er langt i fra noen klein romantisk komedie. Liker du sci-fi og forviklinger så prøv denne. Den er morsom :)

#bok #bokanmeldelse #sciencefiction #komedie #humor #emfoner #datenight #dating #romstasjon

2 kommentarer

morellen

22.06.2017 kl.18:17

Har sett denne dukke opp på kindlen min et par ganger også, men aldri plukket den med meg, men nå lurer jeg på om jeg kasnkje skal gi den en sjanse ^^

Anders

22.06.2017 kl.19:32

morellen: Gjør det :) Hadde vært morsomt å høre hva du synes om den

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits