Kofferten er pakket 

Da er kofferten pakket og jeg er klar for årets ferietur. Eller, nesten ferdigpakket. Må putte inn tannkremen i morgen tidlig. Har også lastet inn 670 bøker på kindlen min. Tror dere det blir nok?

I morgen drar jeg til Oslo, og søndag morgen så bærer det videre til Spania. Har aldri vært der før, så det blir spennende. Har nemlig meldt meg på en vandretur i Sierra Nevada.

Vi skal først til et sted som heter Capileira. Der blir basen og så skal vi vandre rundt i fjellene og besøke de omkringliggende landsbyene. Dag 3 blir nok tøffest, da skal vi innom 7 landsbyer og det er estimert 6 timer til gåing.

Er ganske spent på hvordan dette vil gå. Det å gå i fjell og terreng er jo hyggelig, men det ryktes jo at Spania kan være ganske varmt. Kan bli litt tøft å gå i fjellet i 30 grader. Forhåpentligvis er det litt kjøligere i høyden.

Turen blir avsluttet med to dager i Granada. Gleder meg til å besøke Alhambra :)

Tviler på at det blir noe særlig blogging på turen. Har bare med meg mobilen, og det er litt tungvint å skrive bare på den. Men jeg blir nok å legge ut noen bilder på instagram i løpet av turen. Og når jeg er hjemme igjen, så skal dere selvsagt få en liten rapport om hvordan det gikk :)

 

3 kommentarer

Hildur

05.06.2017 kl.15:21

God tur! Spent på hvor mange bøker du får lest!

Anders

07.06.2017 kl.18:39

Hildur: Takk :) Var fjelltur, så ble ikke så veldig mye lesing. Stort sett bare på flyet. Har akkurat kommet hjem igjen. Skal prøve å få skrevet en liten reiseberetning i løpet av helgen.

Hildur

09.06.2017 kl.12:38

Jeg var nettopp på fjelltur selv, hvor jeg for det meste satt på hytta å leste eller heklet mens gutta var på toppturer =P Leste ut to bøker, og begynte med bok tre =)

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits