Zack the Zombie Exterminator 

Denne tegneserien syntes jeg var ganske morsom. Ikke bare en zombie-fortelling, men også en parodi på reality tv. Jeg fikk denne som en digital bonus da jeg støttet en Lady Death-tegneserie på kickstarter for en tid tilbake. Den har ligget på harddisken frem til i dag, da jeg fant ut at jeg skulle se hva dette var for noe.

Zack og Zane er to "hillbilly" brødre som finner ut at de er gode til å drepe zombier. De får en kompis til å filme dem i aksjon og starter en youtube-serie. Snart får de kontrakt med et tv-selskap og de blir reality-stjerner. Eller Zack da, som får navnet sitt på serien og blir hovedpersonen. Mens de i starten er mest opptatt av å lage show og ha det gøy, så må de etter hvert innse at det finnes større farer enn bare zombier også.

Tegneserien er skrevet av Mike Maclean og Brian Pulido (kanskje mest kjent som mannen bak tegneserien Lady Death). Djibril Morissette-Phan har tegnet og Ceci de la Cruz har fargelagt.

Tegningene er ganske gode. Det er masse blod og gørr, så dette er ikke noen barnetegneserie, men det burde man da også skjønne av tittelen. Historien er full av humor, og Zack har nesten like mange one-linere som Arnold Schwarzenegger.

Denne tegneserien er moro. Liker du zombie-historier, fine tegninger og synes det er ok å harselere litt med reality-showene som er over alt for tiden, så les denne. 

#tegneserie #pulido #zombie #zackthezombieexterminator #realitytv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits