My Zombie My 

My Zombie My er oppfølgeren til I Zombie I av Jack Wallen.

I den første boken så handlet det om reporteren Jacob og hans opplevelser i München under zombieapokalypsen. I den andre boken har historien forflyttet seg til Paris og vi følger historien gjennom blogginnleggene til hackeren Bethany.

Jeg synes den andre boken var litt treg i starten, tok noen sider før jeg klarte å finne "grooven" og bli med på handlingen. Den første tok meg med med en gang. Uansett så er dette en zombie-bok. Det er litt som med western, har du lest en så har du lest de fleste. Men det er moro likevel :) Og noen ganger blir man jo overrasket av noe skikkelig nyvinnende også.

Men vil ikke si at det er så mye veldig nyvinnende her. Historien har forskjellige typer zombier, noe som er gjort før. De jakter på en kur, noe som er gjort før. Det finnes en stor sammensvergelse og regjeringen kan ikke stoles på, noe som definitivt er gjort før.

Men Jack Wallen skriver ganske godt, og han klarer å gjøre de overlevende levende og troverdige. I hvert fall de som overlever en stund. Og det er det som skaper en god zombie-bok. Ikke zombiene eller verdens undergang. Det som skaper en god zombie-bok er at man blir glad i de overlevende og bryr seg om hvordan det går med dem.

Det finnes massevis av zombie-bøker på markedet. Noe er bra og noe er bare ræl. I Zombie-serien til Jack Wallen er en av de gode.

#bok #bokanmeldelse #zombie #jackwallen #paris

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits