Saul Tanpepper: Condemn 

Condemn er den andre boken i Bunker 12 serien til Saul Tanpepper. Jeg leste den første for et par dager siden og likte den. Bok nummer 2 syntes jeg var enda bedre. Mer intens egentlig.

Finn og en god del av de overlevende fra første bok har nå forlatt bunkeren og er ute i den vide verden. De er på søken etter den mytiske Bunker 12 som visstnok skal inneholde svaret på The Flense, sykdommen som tre år tidligere førte til at de nå befinner seg i en postapokalyptisk verden.

Gruppen deler seg, for Finn leter også etter broren sin som han har hørt var i en annen bunker. I den første boken så var det Finn vi fulgte hele veien, nå er det flere hovedpersoner fra gruppen som vi følger. Tanpepper klarte stort sett å unngå irritasjonen der man spent følger med på hva som skjer med Finn og Bix, og så plutselig hopper vi bort til hva som skjer med Eddie og gjengen. For det var jo spennende det også :)

I en postapokalyptisk verden så er det mange fæle folk man kommer over, og det er heller ikke alltid åpenbart at de er fæle. Den er en mørk og dyster verden med masse grusomheter og utfordringer som heltene våre må igjennom. Det er ganske intenst til tider og jeg fikk nesten lyst til å rope til boken at nå må det skje noe bra snart ;)

Jeg hadde egentlig ikke noen store forventninger til denne serien, men den er skikkelig bra. Jeg gleder meg til å ta fatt på tredje bok.

#bok #bokanmeldelse #postapokalyptiskpåske #postapokalyptisk #grøss #saultanpepper #bunker12 #flense

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits