Hentai Kamen - En pervo superhelt fra Japan 

Ja, jeg vet nesten ikke helt hva jeg skal si.

Dette er sært. Skikkelig sært. Noe som bare kan komme fra Japan. Hadde det ikke stått aldersgrense 15 på den, så tror jeg ikke jeg hadde turt å se den. Det var bare så vidt likevel.

Nevnte jeg at dette var sært? Er litt sjokkskadet fortsatt. Noen ganger lo jeg høyt over hvor absurd det var. Andre ganger ville jeg bare gjemme hodet under sofaputene så jeg slapp å se.

Har du sett Grimsby? Det er noen scener der som er skikkelig skikkelig på kanten. Elefanten og da han ble truffet av en giftpil på et visst sted for eksempel. Hentai Kamen føltes til tider som den var konstant på det nivået.

Men hva handler den om egentlig? Jo, Kyosuke Shikijo (Ryohei Suzuki) er sønn av en politimann og en dominatrix. Han trener kampsport, men er ikke særlig flink. Han er stormforelsket i Aiko Himeno (Fumika Shimizu), den nye jenta i klassen. En dag blir hun holdt som gissel av noen skurker. Kyosuke vil redde henne, men først må han maskere seg. Det eneste han finner som er tilgjengelig er ei brukt dametruse. Med en gang han trer trusa over hodet aktiveres pervogenene han har arvet fra foreldrene. Og han forvandler seg til superhelten Hentai Kamen. Hentai er japansk for pervo og kamen er maske (tror jeg).

Han har en sånn mankini som Borat gjorde berømt. Han har nettingstrømper. Og ei dametruse på hodet. Han finner forresten ut at dametrusen må være brukt for at dette skal fungere senere.

I den bekledningen blir det litt kampsport og høye spark. Og gjennom filmen fant han såpass stor glede i å gni skrittet sitt i ansiktet på alle de han slåss med, at den forelskelsen i Aiko virket litt merkelig. Som jeg sa, det var flere ganger hvor jeg ble såpass ukomfortabel at jeg ville bare lukke øynene.

Det blir aldri eksplisitt, og man ser aldri noen naughty bits. Men det er så nært man kommer.

Så den pervo superhelten må kjempe mot flere rare skurker. Og klimakset (om man kan tillate seg et slikt ord i denne sammenhengen) kommer når han må kjempe mot en pervoskurk. Og hvis du trodde at Hentai Kamen var den mest pervoe fyren du noen gang har sett, så tar du fullstendig feil. Den talen hans der han fortalte Hentai Kamen hvorfor han var den mest perverse av de to var episk og uforglemmelig.

Jeg har lyst til å si at jeg finner ikke ord, men jeg ser jo at jeg har skrevet en del allerede.

Denne filmen er sær. Den er spesiell. Den er... pervo!

"With great panties comes great responsibility"

oaHzNyThfqMJeg vil ikke anbefale denne. Det er ikke en bra film. Men det er en rar film, som du sikkert ikke har sett maken til. Det er en type film man ser bare for å kunne si at man faktisk har sett den. Den er en opplevelse. Ikke nødvendigvis en bra opplevelse (jeg dømmer ingen om det er det), men det er en opplevelse. Se den på eget ansvar. Ikke klag til meg om du får traumer etterpå.

Den er basert på en manga (naturligvis) og sjokkerende nok så finnes det en oppfølger også.

#film #japanskfilm #japan #superhelt #hentaikamen #parodi #hentai

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits