Hva kommer på Netflix fremover?

Er en stund siden jeg lagde et slikt innlegg nå. Tenkte det var på tide å gå igjennom igjen og se litt på hva slags serier og filmer som Netflix kommer med fremover. Greit å vite hva man kan glede seg til, ikke sant?

17. mars (allerede på fredag) har jeg selvsagt fri fra jobb. Det ble booket inn samme dag som jeg fikk nyss i lanseringsdatoen til Iron Fist, den neste Marvel-serien til Netflix. Så langt har alle Marvel-seriene til Netflix vært kjempebra, og de har fått veldig gode kritikker. Dessverre har jeg lest noen anmeldelser (basert på de første 6 episodene) som sier at Iron Fist er den første dårlige Marvel-serien til Netflix. Jeg skal selvsagt se og bedømme selv. Håper virkelig at disse tidlige anmeldelsene er feil. Den ser jo bra ut på traileren i alle fall.


 

17. mars kommer også filmen Deidra & Laney Rob a Train.

Gi6wDhqg9_w

17. mars kommer det også en serie som heter Julie's Greenroom. Ser ut som en trivelig barneserie dette her.

HtYsZZAT4yg

 

24. mars er det på tide å børste støvet av spansk-kunnskapene. Da kommer den meksikanske serien Ingobernable. Ser ut til å være litt mer actionpreget enn House of Cards, men etter det jeg har forstått så handler det om presidenten og førstedamen i Mexico. Med politiske intriger og greier. Kan bli spennende denne.

oo5nnF2Bk4E

 

24. mars kommer filmen The Most Hated Woman in America. Den skal være basert på virkelige hendelser omkrin Madalyn Murray O'Hair, damen som grunnla American Atheists.

qsAIPE2f0QQ

 

24. mars kommer sesong tre av komiserien Grace and Frankie. Jeg begynte så smått å se da den første sesongen kom ut. Det var ikke noe for meg, fant jeg ut. Men hvis noen av dere likte den, så vet dere nå når det kommer er :)


 

31. mars kommer 13 Reasons Why. Denne skal være basert på bokserie skrevet av Jay Asher. Jeg har verken hørt om bøkene eller forfatteren fra før av. Traileren får meg til å tro at dette er et slags tenåringsdrama. Ser ut til å handle om ei jente som tok selvmord, og så oppga tretten grunner til at hun gjorde det. Er det noen som har lest bøkene, og kan si meg om denne er verdt å se?


 

31. mars kommer The Discovery. Denne gleder jeg meg til. Liv etter døden har blitt vitenskapelig bevist av Robert Redford og etter det får jorden et skikkelig stort selvmordsproblem. Rooney Mara og Jason Segel har hovedrollene. Denne er jeg veldig spent på. Er jo et veldig annerledes og spesielt premiss for en film. Har på følelsen av at denne enten blir kjempebra eller kjempedårlig.

z9j6WcdU-ts

 

7. april kommer del to av serien The Get Down. Jeg har enda ikke fått tatt meg tid til å se del 1. Har hørt at den skal være veldig bra.


 

7. april kommer det en film som heter Win it All. Virker som en slags komededrama om en fyr med gamblingproblemer. Dette virker ikke som en film for meg egentlig.

ScKPEIg62eI

 

14. april kommer Sandy Wexler, den nye filmen til Adam Sandler. Er litt usikker på denne, men man vet jo aldri. Den forrige Adam Sandler-filmen, The Do Over var jo bra. Men må innrømme at traileren til Sandy Wexler ikke virker like spennende eller morsom.

wBPBSroi_VE

 

21. april kommer filmen Sand Castle, som omhandler en gruppe amerikanske soldater i Irak under den andre Gulfkrigen. Traileren virker interessant den.

8hq28cZ938E

 

21. april kommer Bill Nye Saves the World. I USA er Bill Nye kjent som programleder for barneprogram (tror jeg) om teknologi. Har aldri sett noe av ham, men har plukket opp her og der fra referanser i filmer og serier om at han er savnet på tv-skjermen. Det har tydeligvis Netflix også gjort siden de har gitt ham et nytt show. Dette ser jo tullete og morsomt ut. Er kanskje verdt en titt, tror dere ikke?

g-_HKOcYBK8

 

21. april kommer det en serie som heter Girlboss. Umulig å si utifra videoen hva dette er for noe. Magefølelsen sier komedie om ei tøff dame. Kanskje.

jkJikElflkA

 

28. april kommer det en litt kontroversiell serie som heter Dear White People. Vel, for noen er den ganske kontroversiell har jeg forstått. Husker ikke helt hvor jeg leste det, men for en stund tilbake så så jeg en artikkel (kanskje det var på kotaku) om at mange avsluttet Netflix-abbonementet sitt i sinne på grunn av denne. En del sterke høyrevridde stemmer har ropt høyt at dette er en serie som promoterer pro-svart og anti-hvit. De har visst ikke skjønt at dette skal være satire. For dette er en komiserie basert på en film fra 2014.

1LzggK5DRBA

 

28. april kommer filmen Small Crimes med Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister i Game of Thrones). Han er en ekspolitimann som nettopp har sluppet ut fra fengsel for mord. Men det ser ikke ut til at resten av byen har tilgitt ham. Tror jeg vil se denne.

1EVE-XoHOhg

 

5. mai skal endelig sesong 2 av Sense8 komme. Serien der en gruppe mennesker er koblet sammen og kan dele det de kan med hverandre. Slik at kampsporteksperten kan hjelpe bussjåføren i Afrika om han havner i trøbbel. For eksempel. Og selvsagt er det skumle folk som er ute etter disse menneskene. Denne gleder jeg meg skikkelig til. Klarte ikke å fnne noen trailer til den dessverre.

 

12. mai kommer det en serie som heter Anne. Slik jeg har forstått det så er det en remake av noe som heter Anne of Green Gables. Dette er en serie som jeg ikke har noe forhold til, og egentlig ikke vet noe særlig om. Er det komedie? Er det historisk drama a la Det Lille Huset på Prærien? Aner ikke. Noen som vet om dette er noe jeg burde se?

dRqfFmMgWfI

 

19. mai kommer den tredje sesongen av komiserien Unbreakable Kimmy Schmidt. Ikke den beste komiserien jeg har sett, men den har sine øyeblikk. Og så er jo Ellie Kemper veldig sjarmerende da :)

RpiJGd8EL8M

 

26. mai kommer det en film med selveste Brad Pitt. War Machine heter den. Brad Pitt spiller en litt spesiell general som leder NATO-styrker i Afghanistan.

MMJDf8IZ8qU

 

30. mai kommer det endelig en ny sesong av House of Cards. Jeg er på ferie da, men kommer nok raskt til å kaste meg over den så snart jeg har kommet hjem fra Spania :)

5xUZKyPBaR0

23. juni kommer serien GLOW. Jeg vet ikke så mye om denne, annet enn at den skal handle om kvinnelige wrestlere.

rFr7mjUNWwY

 

28. juni kommer det en film som heter Okja. Det er ikke så lett å få med seg hva den handler om utifra teaseren, men det er samme regissør som har laget den fantastiske filmen Snowpiercer, så føler på meg at denne filmen vil være verdt en titt.

E-wBI7Mh6H4

 

11. august kommer det en noe spesiell film. Den heter Naked og handler om en mann som våkner naken i en heis og har en time på seg til å nå bryllupet sitt. Og når han ikke klarer det, så våknar han i heisen igjen for å forsøke en gang til. Så en timeloop-film slik som Groundhog Day eller Edge of Tomorrow. Bare at her er det ikke Bill Murray som lærer seg å spille piano eller Tom Cruise som bekjemper romvesener. Her er det Marlon Wayans naken i en heis. God fornøyelse :)

sb9KEuppbX8

 

6. september så kommer sesong fem av Orange is the New Black, serien om damene i kvinnefengselet Litchfield. Den er det nok mange som gleder seg til :) Jeg synes ikke helt at de to siste sesongene av serien var like bra som de to første, men skal selvsagt se den jeg også.

aU_FvfdCBRk

 

Serien Stranger Things kom egentlig helt ut av det blå, og ble en kjempestor overraskelse. Serien var fantasktisk. Netflix sier at sesong to kommer på Halloween, så da er det bare å glede seg til oktober :)

9Egf5U8xLo8

I oktober kommer det en psykologisk thrillerserie om seriemordere som heter Mindhunters. Det er David Fincher som står bak, så dette kan bli bra.

LR3G1lWbnUU

 

I desember kommer det en film som heter Bright, med selveste Will Smith i hovedrollen. Bare se på teaseren under her. Det ser ut som en politifilm i starten, så dukker det putselig opp en ork og så en dame med alveører. Denne virker kjempespennende. Enda en grunn til å glede seg til jul :)

2SRM1WpVEY4

 

Kommende saker med ukjent dato:

Det har ikke blitt lansert noen dato enda, men Marvel's The Defenders skal komme i løpet av året. Den handler om at Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist må slå seg sammen og samarbeide. Har hørt rykter om at Sigorney Weaver skal spille skurken. Denne gleder jeg meg skikkelig til, og så snart jeg får nyss i datoen kommer jeg til å søke fri fra jobb og glede meg til en skikkelig dag med bingeseeing :)

wBZtM8q2Z1g

 

Dark er en tysk serie som kommer i vinter en gang. Denne kan være verdt en titt. For meg ser det litt ut som en noe mørkere versjon av Stranger Things. Det er et savnet barn, og helt klart noe overnaturlig og skummelt.

ESEUoa-mz2c

 

The OA var en serie som plutselig dukket opp og tok mange med storm. Denne merkelige og rare serien var veldig fascinerende. Man visste aldri helt om dette faktisk var science fiction eller om det bare var noe som foregikk i hodet på en gal dame. Netflix har annonsert en del 2. Er veldig spent på hvordan den blir. Særlig siden den første sesongen føltes ganske avsluttende.

jGmWHVXJqTs


Andre spennende ting som er på vei, men som fortsatt er et godt stykke unna:

  • Castlevania, en tegnefilmserie basert på dataspillet med samme navn.
  • The Punisher. Etter at han var med i sesong 2 av Daredevil så var det jo egentlig utenkelig at han ikke skulle få sin egen serie han også. Han var jo helt rå. Denne gleder jeg meg skikkelig til.
  • Kingdom. En koreansk zombie-serie satt i middelalderen.
  • Lost in Space. En remake av den gamle science-fiction klassikeren der en familie tester ut et romskip, roter seg bort og må finne veien tilbake til jorden igjen.
  • Altered Carbon. En science fiction serie basert på en bok av Richard K. Morgan.
  • Death Note. Film basert på den berømte mangaen der en skolegutt får tak i notisboken til en dødsengel (shinigami). Dersom han skriver et navn i boken, så vil vedkommende dø. Denne gleder jeg meg skikkelig til.

 

Wow, det var litt av en liste. Det er virkelig veldig mye som er på vei til Netflix fremover. Hvilken av disse er dere mest spente på?

#netflix #film #tvserie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits