Daddy of the Dead 

Etter at jeg leste Buddy Hero, så var jeg ikke så veldig interessert i å lese oppfølgeren i superheltserien til Adam Oster. Men oppdaget at jeg hadde Daddy of the Dead liggende i kindle-biblioteket mitt. Det er en ganske kort bok, mer en novelle på ca 94 sider. Og den handler om zombier. :-) Da ga jeg den selvsagt en sjanse.

Daddy of the Dead handler om en alenefar som er ute på forretningsreise. Datteren blir tatt hånd om av naboer. Flyet hans hjem blir kansellert på grunn av snøstorm. Og som om ikke det er nok, så begynner zombie-apokalypsen samtidig. Dermed blir far nød til å dra på en farefull ferd gjennom snøstormen og zombiene for å finne datteren sin. Med litt hjelp fra en brautende lastebilsjåfør.

Dette var en kort fortelling med høyt tempo. Føltes mer som en action-historie enn en grøsser med zombier, og det er helt greit det. Denne likte jeg mye bedre enn Buddy Hero som jeg leste for ikke så lenge siden. Oster bør heller skrive mer om zombier enn superhelter spør du meg. Den er ikke perfekt, men har et lett språk og en rett historie uten krumspring og dikkedarer. Kjempefin underholdning :)

Det eneste minuset var at Oster tok sin egen vri på zombie-mytologien, noe som gjorde slutten litt for lettvint. Skal ikke røpe hva det var, men jeg hadde håpt på litt mer dramatikk og action på slutten der. Føltes bittelitt antiklimaktisk. Men i det store og hele så var dette en underholdende og bra zombie-historie. Det er jo reisen som skal være det store, ikke målet ;)

#novelle #zombie #daddyofthedead #adamoster

;

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits