Ultimate Beastmaster 

I går la Netflix ut sin nye reality-serie Ultimate Beastmaster, med Sylvester Stallone som produsent.

Programmet handler om at deltakerne skal igjennom en brutal hinderløype og samle poeng på veien. Først tre forskjellige løyper hvor stadig flere av deltakerne ryker ut. Til slutt er det de to beste som står igjen. De må konkurrere på en ekstrem klatrevegg for å finne ut hvem som er beastmasteren. Etter ni episoder møtes de de ni vinnerne til duell for å kåre den ultimate beastmasteren.

Jeg skal ikke røpe hvem som vinner, men kan si såpass at det ikke var noen nordmann. Vi var ikke representert. Det var deltakere fra seks land: USA (selvsagt), Mexico, Brasil, Tyskland, Sør-Korea og Japan.

Dette er langt i fra noe nytt konsept. Det er vel noe som heter Ninja Warrior eller noe slikt, er det ikke det? Pluss mange andre lignende program. Mener å huske at vi hadde (eller kanskje har) noe lignende på norsk tv også. Men da kanskje ikke like vanskelig.

Jeg tok en titt på det i går etter jobb, og ble egentlig bare sittende og se på. Det var jo ganske morsomt og underholdende. Selv om jeg fikk litt skamfølelse av å se alle disse supertrente muskelbergene slite seg ut mens jeg satt der og spiste pizza, og etter hvert litt sjokolade til dessert.

Hvert land hadde også sine egne kommentatorer, men det var de amerikanske som var hovedkommentatorene (selvsagt). Terry Crews er en morsom fyr han, men jeg fikk egentlig inntrykk av at det var de brasilianske kommentatorene som var de mest livlige og morsomme. Fikk noen glimt av en trivelig rivaliserende krangling mellom de og de tyske kommentatorene til tider. De sør-koreanske og japanske hadde også noen herlige utbrudd nå og da. Av og til skulle jeg ha ønsket å kunne byttet, og hatt en av de andre kommentatorene som hovedkommentatorer  i stedet.

fMGjMzqxiT4Jeg synes denne serien er en fin serie å sette på når du bare vil ha noe lett underholdning. Underholdning der du ikke trenger å følge med på plottet og huske hvem som har gjort hva tidligere. Det er fint med litt variasjon av og til :)

Hvis du fortsatt er i tvil om dette er verdt å se, så fant jeg et lite klipp på youtube som viser den olympiske svømmeren Ed Moses (en av de amerikanske deltakerne) prøve seg:

QtKT3q7xB4M

Ser forresten masse syt over at dette er en dårlig kopi av Ninja Warrior og at dette er fryktlig dårlig på nettet, men det er jo min feil. Jeg var så dum at jeg leste litt i kommentarfeltene på youtube. De fleste av disse var jo skrevet før serien ble lagt ut, eller av folk som ikke har sett serien. Har egentlig et solid inntrykk av at vettuge folk ikke skriver på kommentarfelter. Så ikke hør på det rælet der. Se den første episoden og døm heller selv :)

#netflix #tv #serie #realityserie #ultimatebeastmaster

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits