Mystery Weekly Magazine Januar 2017 

Jeg leser mest science fiction og fantasy, men en gang i blant så er det godt å lese litt krim også. Har nå lest igjennom januarbladet av Mystery Weekly Magazine, et kanadisk krimblad. Jeg har fått et gratis abonnement av dem mot å skrive anmeldelser.

Historiene er jevnt over veldig gode. Noen er litt enkle å skjønne hvordan det vil gå, men veien dit er likevel underholdende. Andre igjen har overraskende tvister på slutten.

Det starter med Father's Favorite av Alan Orloff. En mann er funnet død og etterforsker Calhoun sporer saken til et lite bakeri og servitrisene som jobber der. Denne hadde en skikkelig spenstig slutt. Kjempebra :)

Så er det Merrill's Run av John M. Floyd. Den handler om en litt uheldig gambler.

Ambergris av M. Bennardo tror jeg er min favoritt i dette bladet. Den er satt litt tilbake i tid, og handler om tre enker som sniker seg om bord et hvalfangerskip for å stjele fra den gjerrige eieren. Slutten her er også ganske spenstig.

Two whale boats and their mirror image in the sea.
Licensed from: ArcticNorway / yayimages.com


The Death at Knightshayes Court av Faith Allington handler om en mann som handler med sjeldne bøker. Når eieren av en bok han ønsker å kjøpe dør, må han bevise sin uskyld.

The Spy Who Read Too Much av Raymond Michaels er ganske så morsom. Klarer nesten å slå Ambergris som favoritten min fra dette bladet. En mann er forsvunnet. Kona tror at han er en CIA agent, noen hun har "i all fortrolighet" fortalt til alle som vil høre på. Det kan jo bli noen festlige (eller skumle) forviklinger av slikt )

Handsome Man with a Hand Gun
Licensed from: Melpomene / yayimages.com


 

Til slutt er det Can You Make Lunch? av Bob Tippee. Denne likte jeg også veldig godt. Jeg skjønte veldig tidlig hva som var på vei, men det var veldig underholdende å komme seg dit. Den handler om en mann som blir forfremmet til en merkelig avdeling i jobben sin. En avdeling som aldri gir noen sparken og hvor det egentlig ikke er så mye å gjøre.

Liker du krim så kan Mystery Weekly Magazine være verdt en titt. Historien har veldig høy kvalitet, og jeg synes egentlig at de har blitt stadig bedre i det siste. Bladene kan kjøpes digitalt på www.mysteryweekly.com, hos Magzter, eller på Amazon.

#Magazine #krim #mysteryweekly #mysteryweeklymagazine #novelle #litteraturblad #mystery #crime

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits