Snart blir det mer House of Cards

I forrige uke skrev jeg litt om hva som kommer på Netflix fremover. Det viste seg å bli et ganske populært innlegg, så jeg prøver en gang til :)

Den store nyheten denne uken er jo at sesong 5 av House of Cards har fått lanseringsdato:

5xUZKyPBaR0Jepp, 30. mai kommer den. I fjor tok jeg meg fri fra jobb og bingeså hele sesongen, men i år kan jeg dessverre ikke det. Har nemlig allerede tatt meg ferie da. Så mens dere sitter hjemme og koser dere med Frank Underwood, så rusler jeg rundt et sted i Sierra Nevada. Får bli bingeseing etter ferien :)

I morgen så kommer Santa Clarita Diet, den spennende zombie-komedien (tror det er komedie) med Drew Barrymore og Timothy Olyphant. Netflix har lagt ut en liten video som heter Meet the Hammonds hvor vi får noen klipp og litt intervju med hovedrolleinnehaverne. Hvis dere er like spente som meg, så vil dere sikkert se den:

F-XlXPyJRSYDette blir underholdningen til morgendagens fredagspizza :) Gleder meg!

iBoy, en slags superheltfilm med Maisie Williams blir også lagt ut i morgen. Den er jeg også veldig spent på, men jeg må se Santa Clarita Diet først. iBoy får jeg ta etterpå.

FbEWtpSmJXg

31. januar blir det lagt ut et stand up show med Bill Burr. Jeg har prøvd å se litt på noen av disse stand up showene som Netflix har, men jeg synes rett og slett ikke de er morsomme. Må man være full for å like dem?

cX7DKENY98U

 

10. februar kommer David Brent, en mockumentary med Ricky Gervais som er satt 12 år etter den britiske The Office. Frister ikke meg så veldig, men kan hende dere liker den for det :)

0z6-TK07SF8

14. februar kommer Bob Odenkirks komedie om gratulasjonskortskriving. Den slår meg ikke som en fantasisk må-se-film, men den virker litt interessant.

A2L0100_Yp4

24. februar kommer Ultimate Beastmaster. Det høres kanskje litt ut som en tegneseriefilm for gutter, men det er et slags realityshow hvor godt trente menn skal kjempe seg igjennom en hinderløype. Syntes det så ut som om Terry Crews var en av programlederne også. Slike programmer har jeg sett før, og det har sikkert dere også. Men vi har ikke sett et med Sylvester Stallone som produsent. Kommer folk til å se dette på grunn av hans navn? Garantert. Kommer folk til å se mer enn den første episoden? Det vil vise seg...

9gwO4qX_tRg

 

24. februar kommer I Don't Feel At Home In This World Anymore. Dette ser ut som en crazy og spennende film, med blant annet Elija Wood. Er spent på hvordan denne er.

a891D5_bGY4

10. mars kommer den andre sesongen av serien Love. Jeg har ikke sett den første sesongen. Som jeg svarte like før jul da noen kolleger var sjokkerte over at jeg ikke har sett Love Actually: "Den har LOVE i tittelen. Hvorfor skulle jeg se noe sånt??". Er det noen som har sett serien? Er den verdt en titt eller skal jeg bare fortsette å la være?

kfqujpo-pIs
 

17. mars har jeg selvsagt fri fra jobb. Det ble booket inn samme dag som jeg fikk nyss i lanseringsdatoen til Iron Fist, den neste Marvel-serien til Netflix. Så langt har alle Marvel-seriene til Netflix vært kjempebra. Jeg gleder meg som en liten unge :-D

0sEJeWB3RA8

17. mars kommer også Deidra & Laney Rob a Train. Virker litt interessant den.

Gi6wDhqg9_w

31. mars kommer 13 Reasons Why. Denne skal være basert på bokserie skrevet av Jay Asher. Jeg har verken hørt om bøkene eller forfatteren fra før av, så jeg er rimelig sikker på at jeg ikke er i målgruppen for denne. Tror ikke jeg kommer til å se denne, med mindre det kommer en mer informativ trailer som ser bra ut. Med mindre noen av dere har lest bøkene og synes jeg burde likevel?

3zeeVE6-aZ4

31. mars kommer The Discovery. Denne gleder jeg meg til. Liv etter døden har blitt vitenskapelig bevist og det ser ut som om jorden har fått et selvmordsproblem etter det. Med Robert Redford, Rooney Mara og Jason Segel.

rm-FjYW24JY

14. april kommer Sandy Wexler, den nye filmen til Adam Sandler. Er litt usikker på denne, men man vet jo aldri.

wZBYQcaHdrM

 

Hvilken av disse er dere mest spente på?

Jeg så forresten de første to episodene av Frontier, pelsjegerserien med Jason Momoa som jeg skrev kort om i forrige uke. Den er grei nok så langt, men jeg føler ikke noen spesiell hast med å se den ferdig. Det blir i ledige øyeblikk innimellom de andre seriene jeg ser på for tiden.

Hva synes dere om disse innleggene forresten? Jeg følger uansett med hva som kommer for å planlegge eventuelle bingeseingsdager når favorittene dukker opp. Hvis dere liker dem så kan jeg godt legge ut en slik oversikt med jevne mellomrom.

#netflix #serie #film

Én kommentar

Anders

27.01.2017 kl.17:12

Æsj, jeg blingset med ukene! Det er jo neste fredag (3. februar) at Santa Clarita Diet kommer ut. Det står jo til og med i traileren. Fatter ikke hvordan jeg kunne rote slik. Beklager virkelig hvis noen ble like skuffet som meg over at den ikke var der i dag. Uff, dette var flaut.

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits