Alven og Drømmevandreren 

Awake av Michael DeAngelo er en historie fra fantasy-universet Tellest. Den handler om alvekrigeren Venathryn som sliter med mareritt og dårlige minner fra 17 år tidligere, da hun ble den eneste overlevende etter et goblin-angrep. Nå har disse plagene ført til at hun har fått drømmepesten, som sakte ødelegger henne. Familien har leid inn drømmevandreren Maravek for å hjelpe henne. Sammen går de to inn i marerittet hennes og må gjenoppleve tragedien i et forsøk på å kurere henne.

Jeg fikk denne etter å ha støttet utgivelsen av Tales of Tellest på Kickstarter. Syntes det hørtes spennende ut og var litt nysgjerrig på hvordan dette fantasy-universet var.

Etter bare denne novellen på drøyt 90 sider så føler jeg ikke at jeg kan si noe særlig om serien i sin helhet, men denne historien var i alle fall bra den. Litt action, litt magi, alver og gobliner, ja alt som hører med i en fantasy-historie.

Historier som handler om drømmer og drømmevandring har jeg ikke alltid vært så begeistret for, men det fungerte i dette tilfellet. Det var ikke kastet bort masse tid på rare drømmegreier for å fremheve at det er en drøm. De bare gikk rett inn i minnet om goblinangrepet, fullt klare over at om de døde i drømmen så ville de dø i virkeligheten også. Spennende ble det også.

Har flere historier fra Tellest liggende på harddisken. Gleder meg til å lese mer :)

#bok #novelle #bokanmeldelse #fantasy #tellest #michaeldeangelo

6 kommentarer

morellen

04.01.2017 kl.23:31

Oi! dette hørtes jo ordentlig morro ut! Får ta en titt om jeg kanskje kan kjøpe en av dem på Kindle og titte litt! Takk for kort, men god anmeldelse ;)

Anders

07.01.2017 kl.12:18

morellen: Tror du får en gratis bok om du melder deg på nyhetsbrevet deres på tellest.com

morellen

07.01.2017 kl.14:30

hmmm, skal jeg sjekke ut! Takk ^^

morellen

07.01.2017 kl.14:35

''Mageborn'' av samme forfatter, i samme univers, var gratis på kindle ;)

Anders

07.01.2017 kl.15:45

morellen: Har den liggende, men har ikke fått lest den enda :)

morellen

09.01.2017 kl.15:02

blir spennende å se hva du syns! Tenker å prøve meg på den i Februar. Den er jo ganske kort, så

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits