24. desember

Bak den siste luken i årets julekalender finner vi: En julefortelling! 

Doctor Who sin julespesial fra 2010 har tittelen A Christmas Carol og er den første julespesialen til Matt Smith. Og de fikk en meget celeber gjesteskuespiller med på laget. Michael Gambon (selveste Dumbledore fra Harry Potter filmene) spiller den gretne gamle Kazran Sardick. Et skip er fanget i skylaget over planeten hvor Kazran bor. Han er den eneste som kan redde skipet, men har ikke lyst. Alle må jo dø en gang, så folket på skipet (inklusive Amy Pond (Karen Gillan) og Rory (Arthur Darvill) som er der på bryllupsreisen sin) kan likeså godt dø nå.

Doktoren bestemmer seg da for å kanaliser Charles Dickens og gjennomføre plottet fra A Christmas Carol. Akkurat som med Ebenezer Scrooge, tenker han å gi Kazran juleånden igjen og gjøre ham snill.

Ting går ikke helt som planlagt...

Dette er en av de beste julespesialene til tv-serien om den tidsreisende Doktoren. En skikkelig julefortelling ispedd den tradisjonelle Doctor Who-galskapen vi alle er så glad i :) 

Ja, det er en slede trukket av en flyvende hai.

Men til tross for all moroa, all galskapen og den fine julehistorien, så er dette også en litt trist historie i bunn og grunn. Men som Doktoren sier: "Everything's got to end sometime. Otherwise nothing would ever get started."

Trailer:

lueGn_qoQ4g


 

Og siden det er julaften så legger jeg ved en liten videosnutt med klipp fra alle julespesialene som er laget så langt:

wj4tp5jNY_E


 

Og med det så ønsker jeg alle mine kjære lesere en riktig så god jul :)

#jul #julekalender #doctorwho #mattsmith #julespesial #tv #tvserie #sciencefiction

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits