Julekalender 2016 

I år som i fjor har jeg en liten adventskalender her på bloggen. Hver dag fremover så åpner jeg en "luke" med en eller annen form for juleunderholdning. Tar for meg julefilmer, julespesialer fra tv-serier og noe lesestoff med juletema. Dette som tips til de av dere som er ute etter noe som kan skape litt julestemning :)

For meg har adventskalendere alltid vært en del av julen. Da jeg var liten så fikk jeg hvert år en sånn sjokoladekalender (de billige som koster 10 kroner). Og det var alltid morgenens høydepunkt å få en bitteliten sjokoladebit før skolen.

Da jeg ble eldre og tjente penger selv, så oppgraderte jeg selvsagt til kalendere med mer spennende sjokolade i, som for eksempel Kinder-kalenderne.

I år har jeg virkelig slått på stortromma og kjøpt adventskalenderen til Craig Alibone, vår lokale chocolatier her i Bodø. Den var dyr, men med to konfektbiter hver dag så tror jeg den er verdt det. Regner med jeg legger ut et bilde, enten på snap eller instagram av hva som er i den første luken. Hvis jeg klarer å ta meg tid til å ta et bilde før jeg slafser i meg sjokoladen da ;)

Men jeg kan ikke dele sjokolade med dere som følger bloggen min, så i stedet får dere, som sagt, litt tips til juleunderholdning hver dag. Følg med på bloggen. For i morgen tidlig åpner jeg den første luken i bloggkalenderen min.

#julekalender #jul

Én kommentar

lisarorvik

30.11.2016 kl.20:36

Så koselig :) (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits