13. desember

Bak dagens luke finner vi: Håndjern! 

Holidays in Handcuffs er ikke så kinky som den høres ut. Dette er en julefilm jeg fant på Netflix. Forventet meg egentlig en teit og kvalmende romantisk komedie, men siden jeg hadde hørt noen si den var bra så fant jeg ut at jeg skulle ta sjansen. Ja, den er en litt teit romantisk komedie, men den var overraskende nok ganske så ok.

Heksen Sabrina, eller Melissa Joan Hart som hun også kaller seg, spiller Gertrude Chandler, ei servitrise med et vanskelig forhold til familien hennes. Det er lille julaften og hun er straks ferdig med jobben og skal ta med seg kjæresten sin for feire jul sammen med familien. De har ikke møtt ham enda. Når han så dukker opp og dumper henne får hun et lite sammenbrudd.

Hun kidnapper den første kjekkasen hun ser (Mario Lopez, han fra Saved by the Bell) og tvinger ham til å late som at han er kjæresten hennes og tar han med til hytta for å møte familien.

Melissa Joan Hart spiller rollen som den fortvilte Gertrude veldig bra, og jeg tror det er det som redder filmen. Den føles ikke tullete, og man får nesten følelsen av at noe slikt kunne skje i virkeligheten. Jeg trodde ikke jeg skulle like denne, men jammen var den ikke all right.

Trailer:

I24mL7Ax1awFølg med på bloggen, for i morgen åpner jeg en ny luke med juleunderholdning :)

#jul #julekalender #film #julefilm #melissajoanhart #romantiskkomedie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits