12. desember

Bak dagens luke finner vi: Arnold! 

Arnold Schwarzenegger er kanskje mest kjent som muskuløs actionhelt, men han har spilt i noen (ganske teite) komedier også. I Jingle All The Way, eller Bjelleklang som den heter på norsk, spiller Schwarzenegger en ikke så veldig sympatisk familiefar som har glemt å kjøpe julegave til sønnen. Sønnen spilles forresten av Jake Lloyd, som dere sikkert husker som Anakin fra Star Wars: A Phantom Menace.

Arnold må på en tullerusk jakt etter årets leketøy: en Power Man dukke, som er omtrent umulig å finne.

Jeg var vel 14 år da denne filmen først kom ut. Må innrømme at den er langt i fra så morsom som jeg trodde jeg husket. Dette er ikke Arnolds beste film, men det er en julefilm (med Jim Belushi som nisse). En julefilm som nok passer for de litt yngre. Humoren er ganske så banal til tider. Og selvsagt har det en lykkelig og julete slutt.

Men en ting som de fleste kanskje ikke er klar over: denne filmen har en end credit scene. Slike er vi jo nå i dag ganske vante til fra eksempelvis Marvel-filmer. I sluttscenen her, så spør moren (Rita Wilson) om hva faren har kjøpt til henne som gave. Og uttrykket til Arnold sier jo sitt.

Trailer:

TwecyXBMDUQ

Følg med på bloggen, for i morgen så åpner jeg en ny uke med juleunderholdning :)

#jul #julekalender #achwarzenegger #arnoldschwarzenegger #julefilm #film #komedie #bjelleklang

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits