11. desember

Bak dagens luke finner vi: cowboyer! 

The Ranch er en komiserie på Netflix som handler om en gretten gammel rancher, hans kone som driver den lokale baren og en gjeng glade alkoholikere.

Sam Elliott imponerer som den gamle, litt stereotype, rancheren Beau Bennett. Han vet alltid best og river seg i håret over sønnene. Rooster (Danny Masterson) er alltid kjempemorsom med sine sarkastiske og bisarre kommentarer. Rooster har bodd sammen med faren i alle år og drevet ranchen sammen med ham. Serien starter når den fortapte sønnen Colt (Ashton Kutcher) kommer hjem. Colt har prøvd å få seg en karriere som fotballspiller (amerikansk fotball altså), men det har ikke fungert. Nå vil Colt hjelpe til på ranchen igjen. Mamma Maggie (Debra Winger) driver den lokale baren. Hun bor i en campingvogn utenfor baren selv om hun fortsatt egentlig er gift med Beau. Det er en merkelig familie egentlig.

Dette er en komedie, med sine forviklinger og vitser. Også masse gjesteskuespillere selvsagt. Blant annet var det veldig morsomt å se Bret Harrison fra Reaper igjen.

Men det er også mye alvor og til dels dramaseriepreg over denne tv-serien.

En annen ting som er litt annerledes er at Netflix la ikke ut hele serien med en gang, men halve sesong 1 i april og den andre halvdelen i oktober.

Nå lurer dere kanskje på hvorfor jeg tok med denne i julekalenderen min, for det er jo en cowboy-komedie/drama. I sesongavslutningen (episode 20) så er det jul. Pappa Beau hater selvsagt julepynt og derfor synes Colt det er ekstra morsomt å henge den opp.

Jeg håper jeg ikke røper for mye, men når serien kommer til juleepisoden så har ting surnet litt mellom Beau og resten av familien. Hans stahet og krav om at alt skal være på hans premisser har ført til noen skikkelige krangler.

Så nå når det er jul finner kanskje alle sammen julestemningen, tilgir hverandre og blir en lykkelig og sammensveiset familie igjen. Eller kanskje ikke. Det kommer av og til noen skikkelige overraskelser i denne serien, og juleepisoden er ikke noe unntak.

Siden det er søndag i dag så kan det jo være en ide å ta en pause fra alt julemaset og juleforberedelsene. Med 20 episoder på en halvtime hver så er det fullt mulig å bingese hele serien i dag slik at man kommer til juleepisoden ;)

Trailer til del 1:

epCvKyjH7g8Trailer til del 2:

3xYZ3WP9kg0

Følg med på bloggen, for i morgen åpner jeg en ny luke med juleunderholdning :)

#julekalender #jul #theranch #netflix #cowboy #ranch #komedie #drama #serie #tvserie


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits