9. desember

Bak dagens luke finner vi: X-Files! 

I 2014 ga tegneserieutgiveren IDW ut en julespesial med X-files tegneserie. En X-mas spesial ;)

Laget av Joe Harris, Karl Kesel, Loston Wallace og Matthew Dow Smith

Bladet inneholder to fortellinger. I den første så holder Skinner en julefest. Mens Mulder er sendt for å kjøpe dip, så kommer han over noen mystiske karer i hazmat-drakter som evakuerer kjøpesenteret. Han har en foruroligende samtale med den gamle sigarettrøykende mannen (som dere garantert husker fra tv-seriern) og møter en julenisse som kanskje er et romvesen. En typisk X-files jul høres det ut som.

Den andre historien tar oss til 1946 og et annet X-files team bestående av Bing Ellington og Millie Ohio. De står ovenfor en gremlin, og de trenger hjelp av selveste Krampus for å klare å fange den.

Må innrømme at jeg aldri ble helt med på X-files bølgen. Da den først gikk på tv så fikk jeg ikke lov av min mor å se den. Og hvis jeg husker rett så gikk den såpass tidlig på kvelden at jeg ikke klarte å snike meg til å se den likevel heller. Jeg så serien først etter at jeg ble skikkelig voksen. De første sesongene i hvert fall. Kjøpte dem på dvd. Syntes serien var grei nok, men ikke så fantastisk som alle skulle ha det til.

Denne tegneserien er også helt ok. Regner med at skikkelige X-files fans vil digge den mye mer enn det jeg gjør. Men den har juletema og romvesener, så jeg er jo i bunn og grunn fornøyd med å ha plukket ut denne til julekalenderen min :)

 

Følg med på bloggen, for i morgen kommer det mer tips til juleunderholdning.

#jul #julekalender #tegneserie #xfiles #idw #mulder #Scully #romvesen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits