Dabangg 2 

Jeg syntes filmen Dabangg var så gøy at jeg måtte jo bare se oppfølgeren også.

Salman Khan spiller nok en gang politimannen Chulbul Pandey. Eller, superpolitimann, for han sloss jo nesten som om han hørte hjemme i en Matrix-film til tider. Chulbul har blitt forfremmet og har flyttet med familien til Kanpur. Der er det selvsagt en skurkete politiker, Bachchalal Singh (Prakash Raj), som gjør ting vanskelig for en macho-tøffing av en politimann. Til og med familien til Chulbul blir truet. Og da blir jo de tøffe enda tøffere ;)

Som en typisk Bollywood-film så er det også masse sang og dans innimellom action-scenene.

Selv om action-scenene er bedre i oppfølgeren, så synes jeg fortsatt at den første filmen er best. Den hadde en bedre historie. Men Dabangg 2 er en bra film den også. Har sett på nettet at det er en del som ikke liker den i det hele tatt. Jeg synes den var kjempegøy. Kjempefin blanding av action, romantikk og humor. Han fyren med ringetonen fra den første filmen er også med i en scene her. Kjempemorsomt :)

Var forresten en ting som var litt overraskende. Før filmen begynte så kom det groteske bilder av røykelunger og diverse sykdommer røyking kan gi, pluss intervju med folk som (jeg tror) har lungekreft. Noen av skurkene i denne filmen røyker, og da er det jo veldig viktig å sikre seg at filmens publikum vet at røyking er helseskadelig og at man ikke bør gjøre som skurkene. Faktisk er det slik at hver eneste gang en sigarett vises på skjermen, så dukker det opp en tekst nederst i bildet som advarer om at det er helseskadelig å røyke. Litt merkelig, men samtidig er jeg imponert.

Dabangg 2 er også regidebuten til Arbaaz Khan, broren til Salman (og spiller broren til Chulbul).

Her er traileren:

7nPN1M9zVcI


Dabangg 2 er nok et eksempel på at det finnes massevis av flotte filmer som ikke har blitt utgitt her i Norge.

#film #indiskfilm #Bollywood #action #salmankhan #chulbulpandey

2 kommentarer

Naima

17.09.2016 kl.15:05

Den har jeg sett😄. Så kult at du ser på på og liker Bollywood filmer😍. Det er noe jeg digger.

Anders

17.09.2016 kl.15:23

Naima: Synes det er kjempegøy :) Har ikke sett så veldig mange enda. Blir takknemlig hvis du har noen gode tips.

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits