Mystery Weekly Magazine - September 

Som alltid når en ny måned begynner, så dumper en ny utgave av Mystery Weekly Magazine ned i innboksen min. MWM er et kanadisk litteraturblad med krimnoveller. De har gitt meg et gratis abonnement mot at jeg skriver anmeldelser. Dette og de tidligere utgivelsene kan man blant annet få kjøpt på www.mysteryweekly.com eller hos Magzter. Amazon har også noen av bladene (se nederst i innlegget for link)

Denne gangen syntes jeg det var spesielt mange veldig gode noveller. Som omslagsbildet forteller så er temaet denne gangen tøffe damer.

The Shooting Gallery av Clifford Royal Johns er en spennende fortelling om en mann som stjeler fra en gangster og den sexy kvinnelige torpedoen/leiemorderen som blir sendt etter ham. Kjempebra start på bladet.

lady with a revolver
Licensed from: KoKi / yayimages.com

The Boy Who Shouldn't Have Died av Mark Steven Long syntes jeg var den svakeste historien i bladet. Handler om en krimforfatter som bare må skrive. Jeg syntes denne var rar og merkelig.

The Greensgate Ghost av A.A. Azariah-Kribbs er nok min favoritt. En mann hjemsøkes av sin døde kone og leier en paranormal etterforsker. Kjempebra novelle med en snedig slutt.

Vampire
Licensed from: PhotoWorks / yayimages.com

The Skinny Girl av Michael Guillebeau er også veldig interessant og annerledes. Her handler det om en eksnarkoman dame som har fått hjernen ødelagt av dop. Hun bruker evigheter på å lese en bok, men er likevel smartere enn narkopolitimannen som kommer til henne for å få hjelp med en sak.

Murder Most Fowl av Agnes Hooper er også kjempebra. Politiet blir tilkalt til et mord, og blir overrasket over at det gjelder en død hane. Det som først ser ut som en krimkomedie blir raskt mørkere og mer spennende når flere høner blir drept, trusler kommer mot eieren, og snart blir det menneskelige lik også. Var vanskelig å velge favoritten mellom denne og Greensgate Ghost.

cock upside up
Licensed from: Marco Govel / yayimages.com

A Good Girl With a Hatchet av Laura Ellen Scott har en tøff tittel, men var ikke like bra som de andre novellene. Denne handler om en deltaker på et poesikurs for straffanger.

Og til slutt så er det jo et You-Solve-It mysterium der løsningen ikke dukker opp før i forrige nummer. Fasiten på forrige ukes viser at jeg hadde rett. Woohoo! Denne gangen skal man avgjøre om et dødsfall er drap eller selvforsvar. Jeg tror det var mord og venter i spenning på neste blad for å se om jeg har rett :)

#Magazine #mysteryweeklymagazine #mysteryweekly #krim #novelle #litteraturblad

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits