Mystery Weekly Magazine - August 

Den nyeste utgaven av Mystery Weekly Magazine dumpet inn i innboksen min i dag. Perfekt timing egentlig, da jeg var mellom lesestoff akkurat nå. Så da ble det krimnoveller på mandagskvelden :) Det kule omslagsbildet var jo vanskelig å motstå.

Men først måtte jeg jo lese bakerst. I forrige blad så var det en You-Solve-It historie om et juveltyveri der saken ble presentert og skurken arrestert, men hvor vi som leser måtte finne ut selv hvordan tyven le avslørt. Jeg var sikker på at jeg hadde rett. Og jeg... 

Det var jo ganske åpenbart bare man fulgte litt med :)

Denne månedens You-Solve-It handler om et mord, og også denne gangen er jeg helt sikker på at jeg skjønner hvorfor kona ble arrestert. Får se i september om jeg har rett.

Men det viktigste med bladet er jo krim-novellene.

Det starter i alle fall veldig bra med Michael Brackens An Unhealthy Child. Likte måten han inkorporerte treningsarmbånd i historien sin på. Snedig.

Activity tracker
Licensed from: svanhorn / yayimages.com


 

J. A. Thorndyke skriver om en krimforfatter som ønsker å slutte med krim. Joseph Cusumano skriver om en kvinne som blir kidnappet av en gal maler. Den synes jeg egentlig var litt langdryg til å begynne med, men slutten var kjempegod. James Kester sin novelle var litt merkelig, med sine mystiske brev og den snakkende katten.

Hovedhistorien er The Dreadful Surge av Albert Tucher. Novellen er satt under første verdenskrig og inneholder både en snartenkt bibliotekar og tyske spioner. Hva kan vel være bedre enn det? :) Slutten var kanskje ikke den mest tilfredsstillende, men var nok ganske realistisk i forhold til settingen.

Old books
Licensed from: cookelma / yayimages.com


 

Så følger en kort mordnovelle av Susan Koefod. Likte tvisten på slutten der.

Til slutt er det When the Heat Gets Heavy av Tim Zatzariny Jr. Er den jeg egentlig synes er best. Luther tar på seg småjobber som sjåfør, men hans siste oppdrag involverer både narkohandel, en spisekonkurranse og mordforsøk. Kjempespennende.

Synes det var en veldig bra utgave av bladet med masse gode historier. Dette og de tidligere utgavene av bladet kan kjøpes på www.mysteryweekly.com eller hos Magzter. Jeg har fått et gratis abonnement fra dem for å skrive anmeldelser.

#Magazine #litteraturblad #krim #krimblad #novelle #mysteryweekly #mysteryweeklymagazine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits