1. desember

Bak den første luken i årets julekalender her på bloggen skjuler det seg: ei sinna brud! 

The Runaway Bride er julespesialen til Doctor Who fra 2006. Skrevet av Russel T. Davies og regissert av Euros Lyn er dette en morsom actionkomedie. Noe som passet veldig bra etter den triste sesongavslutningen hvor Rose gitt ut av serien. Den er riktignok ikke så veldig julete, men nok til at jeg tar den med i julekalenderen her.

Det starter med at Doktoren depper over tapet av Rose, og så plutselig står Donna Noble der i brudekjolen sin. Og hun er litt amper med tanke på at hun ble teleportert inn i TARDIS rett før hun skulle til å gifte seg.

Doktoren prøver å hjelpe henne, men det er selvsagt aldri så enkelt når noe skjer rundt ham. Ting går ikke helt som Donna hadde håpet og hun må hjelpe Doktoren med å redde jorden fra den slemme Racnoss-keiserinnen.

Ikke helt den beste Doctor Who episoden, men den er morsom og tullete nok til å være memorabel. Vi får se TARDIS fly gjennom trafikken. Vi får se Doktoren kjøre på en segway. Og ikke minst blir vi introdusert for Donna Noble. Hun ble jo den faste kompanjongen hans i sesong fire av den nye Doctor Who-serien.

Det går helt fint an å se denne julespesialen selv om du ikke har sett de foregående to sesongene.

Trailer:

AjNTSO8jw_0Må også dele denne denne morsomme musikkvideoen med dere:

chreX_ZeKw8Følg med på bloggen i morgen, da jeg åpner en ny luke i julekalenderen og tar for meg mer sær juleunderholdning :)

#julekalender #jul #doctorwho #donnanoble #runawaybride #tv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits