Static: Fade to Gray 

Startet denne søndagsmorgenen med å lese Fade to Gray, den andre boken i Static-trilogien. Og plutselig var det lunsjtid. Hvis du ikke har lest den første boken, White Noise, så kan det nok hende at det blir litt spoilere, så du er herved advart.

Bok to er like intens som den første. Det er ikke bare Chicago som er uten strøm, muligens hele landet. En EMP har blitt detonert og det meste av moderne elektronikk er ødelagt. Wren og hennes familie er i trøbbel. Doug er skutt, Zach har en brukket fot, døtrene er vettskremte og Wren selv er ikke helt i toppform. Nå må de komme seg ut av byen og vekk fra terroristene som skyter alle de seg. Men når verden har falt i grus, vil folk de møter fortsatt være hjelpsomme, eller har verden blitt en sted hvor folk bare hjelper seg selv?

Akkurat som i den forrige boken så er tempoet høyt og spenningen enda høyere. Det er litt urealistisk at de overlever alle prøvelsene de blir utsatt for, men man må bare la seg bli med på reisen og nyte showet. Litt som tv-serien Prison Break egentlig. Urealistisk, men fryktelig spennende likevel. Både i den første og i denne boken så hadde ting gått virkelig ille om ikke Wren hadde vært en arkitekt.

Virkelig bra underholdningslitteratur dette. Jeg gleder meg til å ta fatt på den tredje boken. Det slutter med en skikkelig kliffhænger her.

#bok #bokanmeldelse #jameshunt #static #emp #strømbrudd #overlevelse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits