Static: White Noise 

White Noise er den intense første boken i Static-serien til James Hunt. Den er ikke så lang, mer som en lengre novelle i mine øyne, men det er full guffe med en gang.

Vi møter Wren. Hun sitter i bilen med sine to døtre, hennes sønn har skulket skolen og hun vet ikke hvor han er hen. Hun er på randen av skilsmisse med sin mann, Doug. Han jobber som ambulansesjåfør. Så går strømmen i Chicago. Og massevis av maskerte menn med maskingevær dukker opp. De skyter alt og alle de får øye på...

Denne boken er ganske intens. Jeg satt på stolkanten hele tiden mens jeg fulgte Wren i hennes desperate kamp i å redde barna sine.

Det er ett eller annet med slike apokalypse-historier som trigger noe i meg. Jeg blir som oftest oppslukt med en gang, og dette var ikke noe unntak. Er du som meg og liker apokalypse og postapokalyptiske fortellinger så vil du nok også bli begeistret for denne. Og liker du ikke slikt, er denne såpass jordnær og dramatisk at det går an å prøve seg på den likevel. Ingen aliens, zombier, dødsvirus eller noe som helst overnaturlig. Strømbrudd og terrorister handler det om. Noe som man nesten kan tenke seg som en faktisk mulighet slik verden er i dag. Det gjør jo historien bare enda mer skremmende og spennende. Jeg kjøpte tre bøker i serien sammen hos Amazon, så jeg kommer nok til å kaste meg over bok to i morgen tidlig.

Denne bør du prøve.

#bok #bokanmeldelse #static #whitenoise #strømbrudd #Chicago #thriller #intens #terrorist

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits