Bush & Obama vs Zombies - a Novel of Manners 

Boken med denne herlige tittelen dumpet jeg borti på Kickstarter og måtte bare støtte den. Den er skrevet av Happy Jack Feder. En hyggelig fyr. Har mailet litt med ham siden og snakket litt om norsk film (han har sett flere av de nye enn meg).

Som dere sikkert skjønner ut i fra tittelen så er dette en morsom bok. En lystig zombie komedie (om en zombie historie kan beskrives som lystig).

Ja, det er litt klisjeer her. Den starter til og med med "It was a dark and stormy night" :)

En gal vitenskapsmann ved navn Romero har laget et zombievirus (og en kur). Dette for å løse jordas overbefolkning. De som fortjener å overleve skal selvsagt få vaksinen. Resten skal få bli zombier. Romero lokker selveste George W. Bush og president Barack Obama til å høre på en presentasjon om overbefolkning. Og for å bevise hvor god planen hans er, slipper han løs zombieviruset for å vise ekspresidenten og presidenten hvor smart planen hans er.

Det går fryktelig galt.

Selv om det er noen hovedpersoner som er litt slitsomme (han som snakker kun i Shakespeare-sitater) så er dette en veldig morsom og underholdende leseropplevelse. Jordmoren Nova snakker også i poetisk tredjeperson, men hun har dreadlocks og er rå med ljåen så hun får lov til det. Secret Service tvillingene sin søskenkrangel skaper lett humring, men det er presidentene selv som stjeler showet.

Den konstante kjeklingen mellom Bush og Obama er virkelig morsom. De tvinges til å samarbeide for å overleve, men klarer ikke å dy seg og må hakke på hverandre hele tiden. Feder har brukt sitater fra talene deres flittig for å gjøre den politiske kranglingen autentisk.

Men, kom igjen. Gamle George W. Bush med skyter og president Barack Obama med en baseballkølle der de kjemper mot en horde av zombier. En slik bok må man bare lese :)

Bush & Obama vs Zombies - a Novel of Manners er et morsomt actioneventyr som hele tiden serveres med et glimt i øyet. Anbefaler at dere prøver den.

Har linket til kindle-utgaven på Amazon under (får en liten prosent av salg). I skrivende stund står det bare BOVZ som tittel, men det er riktig bok. Happy Jack Feder skjulte hva det var og la den ut gratis den første uken så de som støttet ham på Kickstarter skulle få den gratis. Den blir nok rettet til korrekt tittel og forfatter snart.

#bok #bokanmeldelse #happyjackfeder #bush #Obama #georgewbush #barackobama #zombie #kickstarter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits