Blobben er tilbake 

X-men nummer 7 (september 1964) er skrevet av Stan Lee og tegnet av Jack Kirby.

Allerede etter syv blader, så er X-men ferdig på skolebenken (det gikk fort). Professor X sier han har noen viktige saker å ta seg av, og mens han er borte er Scott (Cyclops) sjef. Scott får også tilgang til den hemmelige maskinen Cerebro (første gang vi hører om den) som vil gi varsel dersom det dukker opp noen mutanter. Mens de andre i X-men feirer (blant annet ved å høre på Bernard the Poet på en hippieaktig jazz-bar) sitter Scott igjen, ansvarsfull, og følger med på Cerebro.

Samtidig har Magneto funnet Blob. Dere husker kanskje i nummer 3 hvor X-men kjempet mot ham og Porfessor X ga ham hukommelsestap. Blob vil først ikke være med Magneto og han onde mutanter, men når Magneto gir ham en kakk i hodet, får han hukommelsen tilbake. Blob vet nå at X-men er fiendene hans og han blir med i The Brotherhood of Evil Mutants.

Akkurat idet Blob får tilbake minnene sine, går alarmen i Cerebro. Scott samler sammen teamet og de drar av sted for å kjempe mot Blob igjen. De blir selvsagt overrasket når Magnet og hans kumpaner også venter på dem.

Etter en heftig kamp ender det med at Magneto sender torpedoer mot dem. Dette selv om Blob er der. Blob blir truffet og kroppen hans skjermer X-men fra eksplosjonen. Men i og met at Magneto forrådte ham, er ikke Blob lenger lysten på å være med i hans gjeng. Magnet og de andre onde mutantene flykter, mens Blob drar tilbake til det omreisende sirkuset, fast bestemt på å aldri ha noe mer med mutanter å gjøre.

Han kommer tilbake igjen, vær du sikker.

Dette var ikke det beste X-men bladet, men det var helt ok.

Ser på listen min at det er Avengers som står for tur. Blir spennende å se hva de holder på med.

#marvel #tegneserie #xmen #professorx #charlesxavier #cyclops #jeangrey #iceman #beast #angel #blob #magneto #mastermind #toad #scarletwitch #quicksilver

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits