15. desember

Bak dagens luke finner vi... en singel nisse!Søkte på julefilmer på Viaplay, og blant utvalget endte jeg opp med å se denne. Mest fordi Armin Shimerman (Quark fra Star Trek: Deep Space Nine og rektor Snyder fra Buffy: The Vampire Slayer) var med.

Single Santa Seek Mrs. Claus er, som forventet, en fjollete og gladteit julefilm. Litt sukkersøt i sin godhet og julevarme.

Julenissen skal pensjonere seg, så sønnen hans (Steve Gutenberg, han fra Politiskolen-filmene) må nå ta over rollen. Men først må Nick gifte seg, for Nissefar må ha en Nissemor. Julenissens assistent Ernest (Armin Shimerman) har laget en liste over egnede frue-emner og sender Nick til California for å velge seg en hustru. Men Nick liker ingen på listen, han forelsker seg i den enslige mammaen Beth (Crystal Bernard), som dessverre ikke tror på julen. Og det er jo et krav til å være Nissemor. Dermed må Nick på ganske kort tid både gjøre kur til Beth og få henne til å tro på julen og Julenissen.

Jeg følte av og til at det burde ha vært litt creepy slik Nick er godvenn med alle barn han møter, men med det fårete smilet og den fjollete Ho Ho Ho-aktige latteren så sjarmerer han litt. Dette er en hyggelig og gladteit familiefilm. Den typen film du forventer skal være teit og dum, men som samtidig skaper litt julestemning. I motsetning til mange av julenovellene og filmene hittil i denne julekalenderen. Vi har jo kommet til 15. desember nå, og da er det jammen på tide å komme seg i stemning, for det er ikke lenge igjen til jul :-)

Trailer:#julekalender #jul #film #julefilm #julenissen #singel #date #steveguttenberg #arminshimerman

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits