SkolesluttDet niende bindet av Kio Shimokus Genshiken er det siste (trodde jeg). Det er det siste de har på Stormen bibliotek, men onkel internett forteller at det ble lagd en sesong 2 med ytterlige syv bind. Biblioteket har dem ikke. Får se litt rundt på nettet om jeg finner dem etter hvert.

Det er nå skoleslutt, og nesten alle medlemmene i nerdeklubben skal uteksamineres. I hvert fall de vi har fulgt hele veien. Ohnos to venninner fra Amerika kommer på besøk igjen. Sasahara og Ogiue har blitt et par og han støtter henne når hun ønsker å sende inn tegninger til et forlag for å bli proff manga-tegner.

Madarame gjør meg litt trist. Har egentlig skjønt det lenge, men han er forelsket i Kasukabe. Og han gjør ingenting med det. For ham er det nok å se henne hver dag. Han gleder seg til alle slutter på skolen og flytter hver til sitt slik at han da endelig kan gi opp henne og gå videre med livet sitt han også. Slik jeg kjenner Kasukabe fra serien kommer hun garantert til å si nei, men når han ikke prøver så kommer han til å lure på det hele livet. Trist.

Det har vært en merkelig reise å følge livet til disse nerdene gjennom fire skoleår. Skoleår hvor selve skolen knapt ble nevnt. Det er litt melankolsk at det nå er over.

Det finnes jo en sesong 2, men da vil det være mange nye folk. Ogiue, som har et år igjen på skolen, er kanskje med. Det samme er søsteren til Sasahara, men hun ble jo med i klubben kun fordi hun likte Kousaka, så det er ikke sikkert hun fortsatt er medlem når han har sluttet. Kommer til å lese den hvis jeg finner den en gang, men tviler på at det blir helt det samme.

#manga #genshiken #otaku

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits