NerderomantikkJeg fikk en liten åpenbaring etter å ha lest bind 8 av Genshiken. Ble faktisk litt sur på Kio Shimoku for han har lurt meg til å lese en romantisk komedie. Og fått meg til å like det. Denne serien startet som et veldig sært hverdagsdrama om japanske nerder, ispedd en liten dose humor. Og slik har det vært helt til nå. Jeg vet ikke helt når (muligens et sted i forrige bind), men plutselig har dette blitt en litt sær romantisk komedie om japanske nerder.

Hele bindet fokuserer på Kanji Sasahara og Chika Ogiue. Vennene i klubben skjønte jo tidlig at de to likte hverandre, og har i forrige bok og i denne prøvd å føre dem sammen, med varierende suksess. Sasahara er jo litt "laidback" og kanskje litt tafatt, mens Ogiue er livredd for å akseptere at hun er en nerd. For ikke å snakke om problemene hun har med å akseptere at hun liker yaoi. Og hvordan vil det gå når Sasahara finner ut at Ogiue har tegnet explisitt yaoi med ham og kompisen Madarame?

Og her sitter jeg spent og ivrer etter at de skal bli et par til slutt. Hva er det du har gjort med meg Shimoku?

Nei, jeg tror sannelig jeg må se en Expendables-film eller noe lignende for å skru hodet på rett plass igjen. Bare en bok igjen i serien. Tør jeg fortsette?

 

#manga #genshiken #otaku #romantikk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits