Madarame kjøper klærGenshiken Bind 5 av Kio Shimoku.

Det er ikke bare bare å være en otaku. Når Kasukabe erter Madarame for sin klesstil må Madarame ut i ukjent farvann når han går på en skikkelig klesbutikk for første gang. Det er noe sjarmerende (og bittelitt velkjent) å se ham nervøst titte seg rundt. Han rømmer nesten når en annen kunde ser på ham, og må manne seg skikkelig opp bare for å våge å snu en prislapp. Jeg liker heller ikke å handle klær i butikker, men har det heldigvis ikke så ille som stakkars Madarame.

Men klesshopping er jo bare en liten del av handlingen i denne boken. Det meste handler om konsekvensene av Sasaharas først bestemmelse da han ble den nye klubbpresidenten. De fikk godkjent sin søknad om å være med på den neste tegneseriefestival. Så nå må klubben lage en egen dojinshi for første gang. Vil de rekke det i tide? Vil de få solgt noen?

Man skulle ikke tro det, men det er faktisk ganske spennende å lese om nerder som krangler og styrer for å få ferdig tegneserien sin. Jeg føler virkelig med disse folkene. Får lyst til å juble for hver minste lille seier.

#manga #otaku #genshiken

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits