Fremtidsekko

Den andre episoden av Red Dwarf postulerer et interessant spørsmål når det kommer til å reise ved lysets hastighet. Vil vi få fremtidsekko? Det er det Lister og Rimmer opplever når skipet prøver å snu rundt for å dra tilbake til jorden, og dette i lysets hastighet. Det fører jo til noen morsomme situasjoner.


Vi får også noen spennende glimt inn i seriens fremtid. Lister blir visst over 170 år gammel, noe som gir håp for enda flere sesonger. Og selv om det bare er menn om bord på skipet, så vil Lister få to barn en eller annen gang i fremtiden. Som han selv sier det: "It'll be a laugh findin' out".

Dramatis personae:

Dave Lister spilles av Craig Charles. Man må jo bare bli sjarmert av den elskverdige slasken, som til og med klarer å ta feil av deodorant og barberskum. En morsom fyr.Cat spilles av Donny John-Jules. "I'm gonna eat you little fishies". Om han bare hadde visst at det var robot-fisk.Arnold J. Rimmer spilles av Chris Barrie. Han er død og er et hologram programmert med sine minner og dessverre sin personlighet. Som du ser tirrer han på seg skipsdatamaskinen så han får en sexy ny hårklipp.Og ikke lærer han av det heller.Holly, skipets kunstige intelligens spilles av Norman Lovett. Holly har, ifølge ham selv, den samlede IQen til 6000 gymlærere. Som er en IQ på 6000. Du ser ham på veggskjermen her.Matdispenseren spilles av Tony Hawks. Må si at han er ikke så veldig god til det. På bildet under har Lister akkurat bestilt kaffe.Brødristeren spilles av John Lenahan. Ja, den snakker, og kommer meg noen spydige kommentarer iblant også.Jeg bare rådigger denne serien. Ler meg skakk hver gang jeg ser den. Jeg fikk en god ide etter denne episoden. Jeg skal se neste også ;-)#tv #reddwarf #komedie #sciencefiction #tidsreise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Instagram

hits